Alles uit de kast voor de verkoop van uw woning !

  • Verplaats u in de koper. Wat willen zij zien en wat juist niet! Probeer terug te denken hoe het voor u was toen u dit huis kocht. Wat waren uw wensen, wat vond u belangrijk?  
  • Zoek naar extra bergruimte. Kijk of famile, vrienden tijdelijk ruimte hebben. Of huur tijdelijk een opslagruimte en verhuis alle spullen die je de komende 6 maanden niet echt nodig hebt.
  • Ruim rommel op en gooi weg. Dit lijkt een dooddoener, maar in de praktijk gebeurd het maar al te vaak dat het huis nog te vol staat. Rommel opruimen kost niets en heeft absoluut invloed op de verkoopprijs. Wat is rommel: verzamelingen, spullen op kasten,  overvolle bergruimte en kasten, spullen die elke doorgang belemmeren, een kinderbox in de woonkamer. En .. het scheelt straks bij de verhuizing naar het nieuwe huis.
  • Repareer achterstallig onderhoud. De deurbel die het al een halfjaar niet doet, de keuken die toch wel een frisse witte sausbeurt kan gebruiken, de plintjes die nog steeds niet gelegd zijn. U ziet het niet meer, maar een potentiële koper valt het des te meer op.  
  • Kijk kritisch naar elke ruimte in je woning. Wat is de functie van de ruimte en is die sfeervol ingericht? Hoe kan je die nu het beste presenteren op internet en bij bezichtigingen. Vraag advies bij experts zoals makelaar, woningfotograaf of verkoopstylist. Een goed gestylde, sfeervolle en professioneel gefotografeerde woning doet wonderen. De eerste 15 seconden zijn bepalend!

Hilde Venema Verkoopstyling - Telefoon 06 11 08 66 43 -  BTW-id NL001505065B53 / KVK 01130609