Wat kan Hilde Venema Verkoopstyling voor u betekenen?

Bent u ervan overtuigd dat een aantrekkelijke presentatie de kansen op een snelle en geslaagde verkoop enorm vergroten? Wij helpen u graag !

Verkoopstyling advies

Dit is een bezoek aan huis dat circa 1 uur duurt. Hilde Venema Verkoopstyling maakt een inventarisatie van de woning. Per kamer wordt in kaart gebracht hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt voor potentiële kopers. Na afloop ontvangt u een checklist waarin de verbeterpunten worden aangegeven. Onder verbeterpunten worden verstaan: opruimtips, klussen, kleuradviezen, verlichting, meubelopstellingen en gebruik van accessoires. Vervolgens kunt u zelf met de adviezen aan de slag. Deze vorm van verkoopstyling is ook geschikt voor een bezichtiging of een open huis.

Verkoopstyling basis

Een combinatie van styling en fotografie voor een optimale woningpresentatie. Nadat de stylingadviezen door de verkoper zelf zijn uitgevoerd worden tijdens de Finishing Touch de puntjes op de i gezet en volgt de fotoreportage door een profesionele fotograaf.

Verkoopstyling compleet

Wilt u naast de schriftelijke adviezen liever dat Hilde Venema Verkoopstyling  voor u aan de slag gaat om uw woning optimaal te presenteren? Dat kan! Tijdens een dagdeel wordt met het bestaande meubilair en accessoires de woning verkoopklaar gemaakt en aansluitend professioneel gefotografeerd. U bent er van verzekerd dat met deze hands-on methode een maximaal effect wordt behaald.  Voor het aanschaffen van eventuele extra accessoires of voor het opknappen van achterstallig onderhoud wordt in overleg een apart budget vastgesteld.

Hilde Venema Verkoopstyling - Telefoon 06 11 08 66 43 -  BTW-id NL001505065B53 / KVK 01130609