Staat uw woning leeg en nog steeds niet verkocht? Meubelverhuur en professionele styling is de oplossing!

Veel kopers vinden het moeilijk om in een leegstaande woning hun toekomstige thuis te zien. De verhoudingen zijn niet goed zichtbaar en daardoor wordt het moeilijk in te schatten hoe groot of juist hoe klein een ruimte is. Hilde Venema Verkoopstyling kan u hierbij helpen.
Wij kunnen uw
lege woning tijdelijk inrichten met meubelen accessoires, gericht op de doelgroep van de woning

Hilde Venema Verkoopstyling helpt ook projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen met het inrichten van modelwoningen. De modelwoningen worden volledig gemeubileerd en gestyled.Ook dit gebeurt uiteraard geheel op maat en naar de wensen van de opdrachtgever. Zo kunnen wij ook adviseren voor vloeren, wanden en raambekleding voor de modelwoning. Hierdoor nemen wij u veel werk uit handen en wordt er een complete modelwoning afgeleverd. U heeft geen omkijken naar inkoop, meubelvoorraad of eventuele verhuizing van 1 modelwoning naar een andere modelwoning.

 

 

 

Ziet er schitterend uit. Mijn complimenten!

Piet van Slochteren, Van Wijnen projectontwikkeling Noord BV

Heel hartelijk dank voor het werk. Het ziet er zeer netjes/leuk uit. Zelfs zo leuk dat er al potentiele kopers zijn en het best het geval kan zijn dat de woning voor de open huis dag al verkocht is!!  

Maarten Nieuwenhoff, Shell

We hebben alle woningen verkocht. Ook de modelwoning is verkocht. Overigens nog de complimenten voor de inzet van jou. We hebben dankzij de modelwoning alle woningen verkocht!!

Marieke Koopmans, De Huismeesters

Wij zijn erg tevreden over de inrichting, ook de fotograaf heeft er wat moois van gemaakt.

Sikko en Astrid Cazemier, Tolbert

Huurappartementen in Gorredijk, Van Wijnen projectontwikkeling Noord B.V.

Aan de markt in het centrum van Gorredijk staan 12 luxe appartementen in de verhuur. De appartementen zijn onderdeel van een nieuw woongebouw met winkels op de begane grond. 

Hilde Venema Verkoopstyling - Telefoon 06 11 08 66 43 -  BTW-id NL001505065B53 / KVK 01130609