Wat kan Hilde Venema Verkoopstyling voor u betekenen?

Bent u ervan overtuigd dat een aantrekkelijke presentatie de kansen op een snelle en geslaagde verkoop enorm vergroten? Wij helpen u graag !

Verkoopstyling basis 

Dit is een bezoek aan huis dat circa 2 uur duurt. Hilde Venema Verkoopstyling maakt een inventarisatie van de woning. Per kamer wordt in kaart gebracht hoe deze aantrekkelijker kan worden gemaakt voor potentiële kopers. Na afloop ontvangt u een checklist waarin de verbeterpunten worden aangegeven. Onder verbeterpunten worden verstaan: opruimtips, klussen, kleuradviezen, verlichting, meubelopstellingen en gebruik van accessoires. Vervolgens kunt u zelf met de adviezen aan de slag. Deze vorm van verkoopstyling is vooral geschikt als finishing touch vlak voor het fotogaferen van de woning, een bezichtiging of een open huis.

Verkoopstyling compleet

Wilt u naast de schriftelijke adviezen liever dat Hilde Venema Verkoopstyling  voor u aan de slag gaat om uw woning optimaal te presenteren? Dat kan! Na een bezoek aan uw woning voor een kennismakingsgesprek en inventarisatie van de werkzaamheden gaat Hilde Venema Verkoopstyling aan de slag om uw woning verkoopklaar te maken. U bent er van verzekerd dat met het restylen van de woning een maximaal effect wordt behaald. Bij de verkoopstyling gaan we uit van het bestaande meubilair en aanwezige accessoires. Voor het aanschaffen van eventuele extra accessoires of voor het opknappen van achterstallig onderhoud wordt in overleg een apart budget vastgesteld.

Hilde Venema Verkoopstyling - Telefoon 06 11 08 66 43 - Rijksweg 14 9731AA Groningen - BTW NL116973262B01 / KVK 01130609 -  Contact